1958

Tom Morrell is nog maar net 12 jaar geworden wanneer hij besluit om als leerjongen in dienst te gaan bij firma Beré, een verwarmingsbedrijf in Borgerhout. Na die eerste werkervaring krijgt Tom de kans om zich verder te bekwamen tot loodgieter-aardgasinstallateur bij diverse bedrijven in regio Antwerpen.


1973

Na 15 jaar lang in dienst te hebben gewerkt; groeit bij Tom de ambitie om een eigen zaak uit te bouwen. Er wordt een pand aan de Muntstraat te Antwerpen aangekocht. Op 15 april 1973 is het dan zover: de firma T. Morrell bvba is vanaf dat ogenblik een feit !


1983

Een voortdurende groei van het bedrijf leidt uiteindelijk tot de verhuis naar een groter pand met betere uitvalsmogelijkheden. Zo strijkt T. Morrell bvba in Schoten neer, langsheen de Bredabaan.
Tom en zijn werknemers stellen zich ten dienste van de klanten.


2004

Kantoren en magazijn zijn dringend toe aan een ‘update’ om te kunnen meegroeien met het steeds verder bloeiende bedrijf. Er wordt van start gegaan met grootschalige verbouwingswerken. Intussen groeide T. Morrell bvba uit tot een KMO met 6 teams permanent op de baan.


2007

Vanuit een groeiende nood aan specialistische kennis over water- en gaslekken; wordt zusterbedrijf APL bvba opgericht. APL, oftewel Algemeen Professioneel Lekzoekbedrijf, spitst zich toe op lekdetectie; en dit in nauwe samenwerking met verzekeringsmaatschappijen.


2010

Na een periode van stof en vuil, heeft ieder zijn plek gevonden in ons gloednieuwe kantoor.
Onze vernieuwde burelen en magazijn zullen er in de toekomst voor zorgen dat de dagelijkse werking nog efficiënter en vlotter verloopt. Intussen groeide het bedrijf steeds verder … Met inmiddels 9 teams permanent actief; garanderen we een snelle en accurate interventie voor elk loodgieterij- of verwarmingsvraagstuk.


2014

Opening van de webshop.
Op onze webshop kunt u ketels, boilers en zonne-energie systemen aanschaffen. Evenals accesoires hiervoor.
U vind de webshop op verwarmingshop.com


2014

Koninklijke onderscheidingen voor de firma.

De firma werd onderscheiden in de Zilveren Palmen Der Kroonorde door Koning Albert II, wegens de lange staat van dienst in de sector sanitair en centrale verwarming.
Door Koning Filip werden de onderscheidingen van Bijzondere Ereteken Eerste en Tweede Klasse uitgegeven.


2014

Verhuizing Morrell.

Vanaf 08/12/2014 heeft Morrell een nieuw adres! Vanwege groei zijn wij genoodzaakt te verhuizen naar een groter pand.